Palvelut

Ammattitaitoiset asentajat ja hyvin varustetut huoltoautot

Asentajamme liikkuvat hyvin varustetuilla huoltoautoilla, joten korjaus tai huoltotyö hoituu yleensä yhdellä käynnillä. Tämä näkyy tietysti myös maksajan kukkarossa. Meidät saa tarvittaessa nopeasti paikalle.

Päivystystyöt 24/7 puhelinnumerosta 0400 574 600

Päivystystöinä teemme välttämättömiä ja väliaikaisia korjaustöitä. Asennustyöt tehdään normaalina työaikana.

Kaikki sähköasennukset ja kaapeloinnit yksityisille sekä yrityksille

Kiinteistöjen sähköisen kunnossapidon ja urakoinnin alueella tarjoamme asiakkaillemme kattavat palvelut sähköasennuksien ja kaapelointien suhteen.

Palvelut Isännöitsijöille / huoltoyhtiöille

TR-Sähköstä saat kokonaisvaltaisen palvelun kiinteistöjen sähkötöistä ja korjauksista ilmanvaihtojärjestelmien sähkökorjauksiin.  Korkealla olevissaasennuksissa, valaisinkorjauksissa ja lampunvaihdoissa käytössämme on oma henkilönostimemme.

Serfioidut Helvar Dali-ohjelmoinnit ja käyttöönotot

Ohjelmoinnit ja käyttöönotot ammattitaidolla.

Kiinteistölamput ja valaisinkuvut

Isännöitsijät ja huoltoyhtiöt saavat kiinteistöjen pitkäikäiset led-, hehku- jaloistelamput, valaisinkuvut ja muut tarvikkeet kätevästi suoraan varastosta.

Maakaapelipeilaukset ja korjaukset

Teemme maakaapelin näyttö- ja vikapeilauksia. Tarvittavan kaivuukaluston saa kauttamme mahdollistaen työnsuorittamisen laadulla alusta loppuun.

Lattialämmityskaapeleiden korjaukset ja peilaukset

Erikoisosaamiseemme kuuluu myös lähes kaikille lämpökaapelityypeille soveltuva lattialämmityskaapeleiden vianetsintä ja korjaus.

Konsultointityöt

Toimimme tarvittaessa  konsulttina asiakkaidemme sähköistyksiin liittyvissä töissä.

Keraamiset Kerkes-kiuaskivet

Keraamiset Kerkes-kivet sähkökiukaisiin kuuluvat varastovalikoimaamme.Puulämmitteisiin kiukaisiin saa kiviä tilauksesta.