Toimivaa kumppanuutta TR-Sähkön ja MER-Isännöinnin välillä loppuasiakkaan eduksi

Järvenpääläisten MER-isännöinnin ja TR-Sähkön yhteistyösuhde on jatkunut lähes 20 vuotta. TR-Sähkö on ollut sähköasioissa MER-isännöinnin pääkumppani. MER-isännöinti isännöi Keski-Uudellamaalla noin 50 asunto-osakeyhtiötä, auttaen yhtiöitä taloudenhallinnassa ja kiinteistöjen hoidossa 10 ammattilaisen voimin. Varsinaisessa isännöintitoiminnassa on mukana 3 isännöitsijää ja kiinteistösihteeri.

MER-isännöinnin isännöintitoiminnasta vastaavan Ari Syysmäen mukaan yhteistyö TR-Sähkön kanssa on ollut pitkäaikaista hyvästä syystä. – TR-Sähkön laatutekijöitä ovat nopeus ja hyvät vasteajat. Heidän kanssaan toimiessa ei tule tunnetta, että kustannukset karkaavat. Työmääräyksen jälkeen tekemiseen voi luottaa myös tässä asiassa.

TR-Sähkö tekee MER-isännöinnin kohteisiin säännöllisesti tarpeen mukaan erilaisia pientöitä kuten autosähköön ja lämmitystolppiin liittyviä asennuksia, pattereiden- ja liesikupujen vaihtoa, säätötöitä sekä muita pienasennuksia. Isommat saneeraukset kilpailutetaan aina asunto-osakeyhtiön päätöksenteon pohjaksi. Toimiva yhteistyön tähtää työn koosta riippumatta loppuasiakkaan parhaaksi: – Tässä työssä TR-Sähkön vahvuus on myös esimerkiksi säätötyöhön liittyvä erikoisosaaminen. Kaikki toimittajat eivät tätä osaa. Lisäksi viestintä toimii: asiat lisäksi kuitataan nopeasti, viestit luetaan ja niihin vastataan. Ari Syysmäki toteaa ja jatkaa: – TR-Sähkön kanssa voi luottaa siihen, että hommat hoituvat ja ne eivät jää kesken. Tällä toimintatavalla loppuasiakas pysyy tyytyväisenä.